Siirry sisältöön

Viikko aikaa

Enää viikko odottelua edessä. Izan olo alkaa olemaan jo hieman tukala. Maha on kasvanut isoksi palloksi, liikkuminen on ketterää, mutta hyvän nukkuma-asennon saaminen on välillä vaikeaa.

Pentukyselyitä on tullut jonkin verran, muutaman olen valitettavasti joutunut laittamaan listalle "en varmasti myy". Soittaminen humalassa, kehuskelu "kyllä minä kaikki koirat ruotuun laitan" ja "älä sinä tyttö epäile, ettenkö minä koiralle tapoja opeta" eivät ehkä ole parhaita vakuuttelusanoja.

Ihanasti kuitenkin suurin osa soittajista on ollut aidosti etsimässä perheenjäsentä, harrastuskaveria, lenkkikaveria ja ovat ottaneet rodusta selvää jo etukäteen. Vaikeus tuleekin siitä, kuka pennun sitten loppujen lopuksi saa ja kenelle joutuu harmikseen sanomaan, että tästä pentueesta ei tullut teille uutta kaveria.

Haluan tietenkin löytää jokaiselle pennulle oikean ihmisen ja oikealle ihmiselle oikean pennun ja joudun luottamaan monessa kohtaa mutuun.

1 thought on “Viikko aikaa

  1. Katri ja Pasi

    Onnea loppuodotukselle ja itse synnytykseen <3 Täällä jännitetään mukana ja odottavan aika on pitkä. 🙂

    Laumakin tuntuu pieneltä vaikka vain Iza on perheenjäsenistä "lainassa" :D..eli ilmeisen iso persoona majailee nyt siellä 😀

    Toivottavasti pennut saavat hyvät, rakastavat kodit ja harrastus aktiivisuus olisi vielä ihan super plussaa 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *