Siirry sisältöön

Pennut syntyivät!

Huh mikä homma! Iza aloitti läähättämisen ja ramppaamisen jo to-pe välisenä yönä. Olin melko varma, että viimeistään perjantai-iltana alkaisi tapahtumaan. Perjantai tuli ja meni ja Iza oli levoton, lämmöt laskivat alle 37 ja avautumisvaihe alkoi.

Suvi - Kennel Suvikon - pääsi onneksi avuksi ja yhdessä ihmettelimme avautumisvaiheen pituutta. Suvi nukkui sohvalla ja minä makasin osan yöstä pentulaatikon lattialla, jolloin Izakin rauhoittui. Koko pe-la välisen yön Iza halusi ulos noin 1,5 h välein, petaili ja oli muutenkin todella levoton.

 

Lämmöt pysyivät alle 37, mutta lähtivät jo nousuun aamuyöllä.

Lauantai saapui aurinkoisena ja samassa tilanteessa. Suvi lähti käymään kotona hoitamassa omaa laumaansa ja palasi muutama tunti myöhemmin - samaan tilanteeseen. Alkoi jo epäusko iskemään - kuinka kauan tässä oikein menee?

Lähdimme vähän ennen klo 11 pienelle happihyppelylle ja kun palasimme sisään, Izalta irtosi saman tien limatulppa, hetkeä myöhemmin tuli sikiövettä ryöpsy ja ensimmäinen pentu syntyi aika vajaa 30 minuuttia siitä.

  1. blondi uros, 547g  klo 11:53
  2. smt uros, 452 g klo 12:02
  3. smt narttu, 499g klo 12:11
  4. blondi narttu, 482g klo 12:14
  5. blondi narttu, 460g klo 12:28
  6. smt narttu, 580g klo 12:43
  7. smt uros, 568g klo 13:18

Pennut pullahtelivat maailmaan kuin plussapallot!

 

 

 

 

 

Hetken rauhoittomisen jälkeen Iza kävi lyhyesti ulkona ja pesulla ja nyt koko lauma on tyytyväisenä pentuhuoneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *