Siirry sisältöön

Pennut 2 vrk

Ensimmäiset kaksi vuorokautta takana. Kylläpä on ollutkin jännittävää.  Iza on hoitanut emän tehtävät tunnollisesti, maannut sitkeästi kyljellään kun seitsemän nälkäistä pikkukoiraa syövät jatkuvasti.

Ensimmäinen päivä ja ilta meni rauhallsesti, mutta yöllä Izasta tuli kovin levoton. Se läähätti, petaili, raapi lattiaa ja oli kaikilla tavoin kovin, no levoton. Soitin jo 24x7  eläinlääkäripäivystykseen, että mistähän voisi olla kyse - lämmöt oli 38,8 eli ei kuumetta, ei haisevaa eritettä, nisät kunnossa jne. Eläinlääkäri sanoi puhelimessa maagisen sanan "jälkipoltto". Puhelun aikana Iza olikin jo rauhoittunut ja imetti taas pentuja tyytyväisenä. Sama tapautui vielä kaksi kertaa yön aikana.

Äidin poskea vasten

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntaipäivä meni varsin rauhalisesti, välillä Iza petaili, mutta oli pääsääntöisesti rauhallinen. Pennut nauttivat maitobaarista ja kasvattajana hymyilytti. Yö olikin sitten taas levoton. Jälkipolttoja, epämääräistä petaamistä, levottomuutta - siitä oli yö tehty. Ja aamulla taas rauhallista. Aamulla sitten välähti! Ei hitto, Iza on varmaan ollut todella kuumissaan! Meillä on talossa lattialämmitys ja se on ollut päällä vain öisin ja kun aamulla lämmitys taas napsahtaa pois, lattia jäähtyy. Toivottavasti teoriani pitää paikkaansa ja ensi yö on rauhallinen.

 

 

 

 

 

Tänään maanantaina olen tehnyt töitä kotoa. Välillä käynyt antamassa Izalle lisää juotavaa ja syötävää. Iza on selvästi nauttinut olostaan ja pennut syövät minkä jaksavat. Välillä kuuluu kiukkuisa "haukuntaa" kun kaverit taistelevat parhaista nisistä.

Kun on tarpeeksi täynnä, voi kaatua toiseen suuntaan.
Blondipoika - massu täynnä, elämä hymyilee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *